Ansigtet bag Lev Mindful

 

Jeg hedder Susanne, og jeg er certificeret mindfulness instruktør og fysioterapeut.
Min Mindfulness-rejse startede under et kursus i 2013. Jeg kan bedst beskrive det som om jeg blev ”ringet op” – at der blev kaldt dybere på en del af mig, som jeg som altid har savnet.

I mit første møde med Mindfulness blev jeg dybt berørt af den stilhed der opstod i mig, gennem ret enkle øvelser og meditationer. En stilhed, der gav klarhed og kastede lys på vejen, og et ønske om at være mere i kontakt med nuet og mig selv. Et indre ønske om et roligt og fleksibelt nervesystem. At kunne rumme mig selv, som den jeg er og alt det jeg har med mig. Alt dette var ordløst dengang, men ønsket og behovet for at ” tage opkaldet” var så tydeligt, at jeg måtte være nysgerrig og gå dybere.

Tidligt i voksenlivet har jeg selv oplevet stress og depression og det er blevet tydeligere for mig, at det er en sårbarhed som kræver opmærksomhed og omsorg. Mindfulness giver plads til det hele – at sige ja til sårbarheden og alt det andet der også er mig, er vejen til indre frihed.

Der har været mange nye indsigter og udsigter de sidste 10 år, og jeg er stadigvæk på vandring. Jeg opdager stadige nye højder og nye dybder af det at blive mere vågen nærværende tilstede i livet. Jeg har det dybeste ønske om, at få lov at bringe Mindfulness og meditation videre til dig, og med en intention om at du må få  glæde og gavn heraf.

Udgangspunktet i min undervisning er oplevelse og erfaringsbaseret. Jeg tror på, at der ligger en vigtig viden og læring i kroppen, som vi kan koble klogt til vores mentale tilstand og viden. Jeg holder meget af Mindfulness i bevægelse, og jeg bruger mit fysioterapeutiske fundament, samt er inspireret af blandt andet Yoga og Qigong. Undervisningen indeholder altid korte oplæg relateret til vores indre og ydre liv. Jeg tror på, at vi opnår større indsigter og læring, når vi skaber plads til refleksion og tillader os selv at dele med andre.

Hvad tilbyder jeg?

Retrætedag/Workshop 

Retræte er tid med tilbagetrækning – ud af hverdagens tempo. Retrætet er tid til DIG.

 Kontakten til nuét kan berolige nervesystemmet og skabe grobund for oplevelsen af ro og indsigt.

8 ugers Mindfulness forløb

Kalder dit indre ro, omsorg og en dybere kontakt til dig selv? 

Mindfulness kan bevæge os mod oplevelsen af indre ro, sænke tankemylder, bedre søvnen og på sigt bedre hukommelsen og koncentration. 

Mindfulness på arbejdspladsen

Mindfulness integreret i arbejdsdagen kan give medarbejderne mulighed for, at lade op i løbet af dagen, opnå bedre koncentrationen og skabe gode betingelser når pressende situationer opstår.